Diensten

Bosch Sporthorses houdt zich bezig met de verkoop en bemiddeling van springpaarden, equitation paarden en hunters voor de internationale markt, met name de Verenigde Staten. Een gedegen opleiding, het wekelijks uitbrengen van diverse sportpaarden op nationale en internationale wedstrijden, jarenlange ervaring in het vinden van paarden van uitzonderlijke kwaliteit en een scherp oog voor de wensen van onze cliënten, vormen de basis voor een gefundeerde selectie om zo te komen tot een perfecte match tussen cliënt en paard.

Bij Bosch Sporthorses worden paarden getraind en te koop aangeboden, gemiddeld tussen de leeftijd van 5 en 9 jaar oud. Van jonge talenten tot volwaardig opgeleide springpaarden met (inter)nationale wedstrijdervaring. Ook goed getrainde en ervaren equitation paarden en hunters passeren regelmatig onze stallen.

In- en verkoopbemiddeling

Bosch Sporthorses verkoopt, bemiddelt bij de aankoop en exporteert, springpaarden, equitation paarden en hunters voor de internationale markt, met name de Verenigde Staten. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol springpaard, dan adviseren wij u graag.

Naast de paarden die wij zelf opleiden, kunnen we naar gelang de wensen van onze klanten gebruik maken van een uitgebreid hippisch netwerk voor het vinden van het juiste paard.

Ook na de aanschaf van een paard blijven wij u desgewenst van dienst. Door ons uitgebreide trainersnetwerk kunnen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om te helpen met de verdere ontwikkeling en training.

 

Training

Bosch Sporthorses verzorgt naast het opleiden van springpaarden, equitation paarden en hunters ook training voor springruiters.

Ruiters kunnen voor een korte of langere periode bij Bosch Sporthorses stallen huren en trainen met Peter Paul. Per combinatie zal een apart trainingsschema opgesteld worden naar aanleiding van de gestelde doelen die de ruiter wil behalen. Coaching op wedstrijden behoort tevens tot de mogelijkheden.

Ruiters die komen trainen bij Bosch Sporthorses kunnen gebruik maken van alle faciliteiten en hier in alle rust werken aan de verdere ontwikkeling van hun paarden. Er is tevens accommodatie beschikbaar voor het verblijf van de ruiter en de grooms.

Het bedrijf

Op het bedrijf werken naast Peter Paul en Janneke dagelijks twee ruiters, twee grooms en een stagiaire aan de training en verzorging van de paarden. Wekelijks worden de paarden op concours uitgebracht, landelijk of internationaal.

Daarnaast staan de jongste sportpaarden in Tollebeek voor de basisopleiding. De fokmerries en jonge paarden zijn verdeeld op verschillende locaties in Nederland. Ook staan er een aantal paarden in de Verenigde Staten bij klanten of collega’s voor sporttraining en voor de verkoop.

Bosch Sporthorses biedt tevens stallen te huur aan om te komen te trainen of als basisverblijfplaats voor professionele ruiters tussen concoursen in.

Referenties