DJI_0046 – 1500px

Over ons

Bosch Sporthorses wordt gerund door Peter Paul Bosch en Janneke van Noord en is gevestigd in het buitengebied van Nagele (Flevoland). Hier begonnen Peter Paul zijn opa en oma vele jaren geleden een akkerbouwbedrijf na het droogleggen van de Noordoostpolder. Met veel hulp van Peter Paul’s moeder en familie werd het bedrijf in 1999 aangepast tot paardenbedrijf. Dit bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een professionele spring- en handelsstal voor paarden op nationaal en internationaal niveau.

Het team

Peter Paul is geboren en getogen in Emmeloord. Zijn opa was een fervent paardenliefhebber en zodoende begon Peter Paul al jong met fanatiek paardrijden. Na de middelbare school heeft Peter Paul veel ervaring opgedaan als ruiter bij internationale stallen.

Janneke werd geboren en groeide op in Deventer. Door de hobby van haar ouders groeide zij ook op tussen de paarden. Na de middelbare school volgde zij een HBO studie, waarnaast ze altijd veel focus gehad heeft op de wedstrijdsport. Janneke werkte na haar studie enkele jaren in de Verenigde Staten.

Sinds het begin van 2000 vormen Peter Paul en Janneke een koppel en bouwen zij samen aan het succes van Bosch Sporthorses. In 2013 werd dochter Julia geboren en in 2018 kreeg zij een zusje, Isabelle.

De accommodatie

In het buitengebied van Nagele (Flevoland) heeft Bosch Sporthorses de beschikking over een ruime accommodatie. Deze bestaat uit de volgende faciliteiten.

– 20 stallen met 4 poets- en 2 wasplaatsen
– een ontvangstruimte en terras
– een gastenverblijf
– een binnenbak van 35x60m
– een buitenbak van 35x70m
– een graspiste van 40×70
– een longeercirkel
– stapmolen
– verschillende weilanden

Galerij